Musiker Alla

Nina Frisk (Film)

Maria Blom / Anders Nygårds

Jens var musiker samt Mixat musiken

Mer info om detta Musiker projekt

Masjävlar (Film)

Maria Blom / Anders Nygårds

Jens var musiker

Mer info om detta Musiker projekt

La dolce vita

After Dark

"La dolce vita", skriven av Larry Forsberg, Sven-Inge Sjöberg och Lennard Wastesson, är en poplåt framförd av den svenska duon After Dark (Christer Lindarw och Lasse Flinckman) i den svenska Melodifestivalen 2004, där det gick från deltävlingen i Malmö den 13 mars 2004 till finalen i Globen, och väl där slutade på en tredjeplats. På scen var de båda herrarna iklädda rosa knäkorta glittrande klänningar, i stil med den Lena Philipsson hade då hennes bidrag "Det gör ont" vann tävlingen samma år. På den svenska singellistan placerade sig singeln som högst på åttonde plats. "La dolce vita" låg även på Svensktoppen i elva veckor under perioden 4 april[1]-13 juni 2004, varav tre gånger på första plats innan låten lämnade listan.

Mer info om detta Musiker projekt

Courage

Sofia Sandén

På Courage har sångerskan och folkmusikern Sofia Sandén valt ut några av de finaste folksångerna ur sin repertoar –pärlor hämtade främst ur den rika traditionen runt Siljan. Tillsammans med några av Sveriges främsta folkmusiker ger hon nytt liv åt sångerna med sin varma och personliga röst.

Mer info om detta Musiker projekt

Hårdhajjen

Hulling

Många tycker att folkmusiken passar bäst på landsbygden bland granskog och röda stugor. Det tycker inte Hulling. Samtliga medlemmar i gruppen är födda och verksamma i Stockholm och skapar där sin egen musik: av stadsbor för stadsbor. Gruppen tar respektlöst för sig av den rika folkmusikskatten och gör den till något alldeles eget. För Hulling har det alltid varit naturligt att hämta inspriation från både när och fjärran. Mest från Sverige men även från Norge, där nyckelharpan har en kusin som heter hardingfela. "Hårdhajen" är en CD som speglar en nutida grupp i ständig utveckling.

"Tro det eller ej: Det här är mycket bra bilmusik" Po Tidholm, Dagens Nyheter Mer info om detta Musiker projekt